Bv Het Spoor

Buurt bbq 15 juli 2017

Met medewerking van veel vrijwilligers is het ons weer gelukt om een succesvolle bbq avond neer te zetten.  55 personen hadden zich opgegeven, waarvan 44 leden, 6 niet leden en 5 kinderen.

Het was erg leuk om ook jonge mensen te zien als gast( tussen 15 en 20 ) .

Verder hebben diverse nieuwe leden van onze buurt de gelegenheid gepakt om via deze bbq de buurtbewoners te leren kennen.

Hans Thijssen heeft weer voor de tenten gezorgd met alle bijbehoren om het tot een gezellig geheel te maken. Jos Nabuurs zorgde voor professionele koelkasten en biertafelsets.

Klokslag 17.00 konden we de eerste gasten al verwelkomen. De bbq’s werden aangestoken en de eerste lapjes werden op het vuur gelegd. De kwaliteit was volgens de bezoekers voortreffelijk ( met dank aan de Jumbo, die ons dit jaar weer flink gesponsord heeft ).

De sfeer was erg ontspannen, er werd volop gebabbeld met elkaar, en de organisatie liep gesmeerd.

Het doel is weer geslaag……………., de mensen wat dichter bij elkaar brengen..

Ook werden er hier en daar al weer nieuwe plannen gesmeed  voor eventuele nieuwe activiteiten . Om de sfeer te versterken werd er later in de avond een lekker fikkie gestookt .

Later op de avond schoven ook nog mensen aan , die niet bij de bbq aanwezig konden zijn, maar wel nog voor een gezellige borrel , praatje in waren.

Kortom… een hele geslaagde avond , waaraan mensen met een goed gevoel aan terug denken.

Een impressie van foto’s kunt u vinden onder het tabblad fotogalerij. ( dank aan Marie Klomp, onze fotografe )

Beelden zeggen meer dan woorden !!!

© Copyright 2017 BV Het Spoor – All rights reserved.

Ontwikkeld & ontworpen door ASIM development

X