Het gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.134.157 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
3 entries.
Annette van Huijstee from Boxmeer wrote on 13 May 2018
Gisteren, 12-5-2018, heb ik de stoute (wandel-) schoenen aangetrokken en ben om iets voor 12.30 uur richting het station gelopen om mee te gaan wandelen met de buurtvereniging.
Ik woon nu zo'n 4 weken in de Beatrixstraat en ben door een vriendin uitgenodigd om lid te worden van Nextdoor. Na mijn aanmelding werd ik door verschillende buurtgenoten welkom geheten, o.a. door Fons die mij attendeerde op de buurtvereniging het Spoor.
De wandeling voorafgaand aan het maandelijkse koffiedrinken was voor mij een mooie manier om kennis te maken: tijdens het wandelen klets je ontspannen en toen was de drempel ook niet meer te hoog om samen koffie/thee te gaan drinken. En... ik ben heel hartelijk welkom geheten, ik vond dat heel fijn. Een mooi begin van een hopelijk lang en gezellig wonen hier in de buurt.
Annette van Huijstee
Jet Copal from BOXMEER wrote on 7 October 2017
Dag geรฏnteresseerden.
Gisterenavond hebben we een inspirerende avond gehad bij het Vertrek om te zien of we tot wat werkgroepen konden komen. Weet je, het werkt altijd goed als je iets gaat doen waar je zelf plezier aan beleeft. Plezier breng je dan over. Wij wonen al zo'n 32 jaar op de stationsweg en nadat onze kinderen ouder waren, al geruime tijd minder betrokken geweest bij de buurt. De nieuwe vorm en ideeรซn spreken mij aan.
Tot ziens in de buurt !
Jet
Kees Aerts from Boxmeer wrote on 20 July 2017
Woon sinds een maand of 5, samen met mijn vrouw Henriรซtte, met veel plezier in de Bakelgeertstraat te Boxmeer, deze straat valt onder buurtvereniging het Spoor, in 2018 al 80 jaar actief!! Nadat we ons als lid hadden aangemeld, diende zich onlangs een gezellige activiteit aan: de buurt barbecue, een mooie gelegenheid om onze buurtgenoten te leren kennen. We werden warm welkom geheten door een aantal bestuursleden en medebuurtgenoten, en hebben vervolgens genoten van een bijzonder gezellige avond.


Met vriendelijke groet
Kees Aerts

ยฉ Copyright 2017 BV Het Spoor โ€“ All rights reserved.

Ontwikkeld & ontworpen door ASIM development

X