Terugkijkend op de buurtbbq van 9 juli 2016

Met een groot aantal vrijwilligers is het dit jaar toch weer gelukt een buurt bbq neer te zetten en wel op zaterdag 9 juli.

Het was een spannende aangelegenheid, omdat de organisatoren (Henny Verschuren en Louise Franse) dit voor de eerste keer deden.

Voorheen was dit in handen van Ria en Sjeng Jacobs, die dit altijd geweldig hebben neergezet. Maar toen zij aangaven te willen stoppen met de organisatie is het voor de opvolging altijd moeilijk.

v.l.n.r. Evelien van Haren (bestuurslid), Fons Cornelissen (voorzitter), Trudi Verberk, (penningmeest), Michaël van Dijk, (bestuurslid), Paul Doesburg, (bestuurslid), Louise Franse, (Secretaris).

Het bestuur

We hadden gekozen voor een iets andere formule, geen knipkaart voor het vlees, en drankjes voor eigen rekening (activiteit moet in principe kostendekkend zijn).

Dit is uiteindelijk gelukt, mede door de flinke sponsoring van de Jumbo.

Het was prachtig weer, 60 mensen (leden en niet-leden) hebben een gezellige ontmoeting gehad onder het genot van een hapje en een drankje. Ellen en Diana lieten weer zien dat zij een gouden duo zijn achter de bar.

De enkele kinderen die er waren deden zich tegoed aan de frikandelletjes en ranja en konden schmincken (dank aan Marleen en Ellen), kleuren en spelletjes doen.

Ingrid Lagarde heeft weer voor de muziek gezorgd (dank !!)

Op het eind van de avond is de vuurkorf nog aangestoken, wat de gezelligheid nog vergrootte.

We waren weer te gast achter de huizen van de Bakelgeertstraat bij de garageboxen, dit is een gezellige ruimte, waarbij omwonenden alles ertoe bijdragen om het feestje te laten slagen.

Voor de organisatie en de vrijwilligers (niet te vergeten de opbouwers en opruimers) was het een geslaagde avond, die zij volgend jaar beslist weer willen neerzetten.

X