Het bestuur

Fons Cornelissen

Fons Cornelissen

Penningmeester

Hallo! Ik ben Fons Cornelissen

Sinds februari 2016 in het bestuur.

Ik ben opgegroeid in Nijmegen en woon vanaf 1980 in Boxmeer. Ik klus graag en wil mij graag inzetten voor de buurt. Mijn interesse cq vaardigheden zijn bouwkunde, automatisering en Excel.

Wij zijn erg blij met onze gezellige buurt, met zijn diversiteit en dichtbij de snelweg en het centrum

Kim Ermers

Kim Ermers

Bestuurslid

Hallo, ik ben Kim Ermers. Geboren in 1985 in Boxmeer.

Ik woon met mijn drie (puber)jongens sinds 2019 op de Irenestraat. Ik heb een lat-relatie met Jan-Willem uit Heesch. Ik ben geboren in de wijk het Luneven en later verhuisd naar Boxmeer-West.

Ik ben altijd actief geweest in de verschillende buurtverenigingen en hieraan altijd veel plezier beleefd. Ik hoor graag wat er in de wijk speelt en ik kom graag in contact met anderen. Spreek mij gerust aan en tot ziens in onze mooie wijk.

Louise Franse

Louise Franse

Secretaris

Hallo! Ik ben Louise Franse en woon sinds 2007 in de Spoorstraat.

Zelf ben ik werkzaam geweest in het onderwijs.

Ik geniet nu al een poosje van mijn pensioen

Het is ons gelukt om de buurt weer nieuw leven in te blazen.

Jonge mensen zijn aangesloten bij het bestuur.

Ikzelf wil me nog een paar jaartjes inzetten voor de buurt, om zo samen uit te groeien naar een inspirerende buurt voor jong en oud.

Wil Thijssen

Wil Thijssen

Bestuurslid

Mijn naam is Wil Thijssen en woon sinds 2019 in de Bakelgeertstraat te Boxmeer. Opgegroeid in Rijkevoort, naar de middelbare school in Boxmeer, een aantal jaren gewerkt aldaar, waarna verhuisd en nu na ongeveer 40 jaren weer terug in mijn geboorteplaats.

Voor mijn pensionering was ik werkzaam in verschillende soorten en functies binnen de gezondheidszorg, daar kijk ik met plezier, maar ook met trots op terug. Diezelfde trots herkende ik ook bij het bestuur van ’t Spoor. Weliswaar zoekende naar mogelijkheden om met beperkte middelen dingen beter te willen doen, maar ook trots op het lange bestaan en reputatie van de buurtvereniging.

Graag wil ik mijn steentje bijdragen om, gezamenlijk met bestuur en verenigingsleden, ’t Spoor weer verder op de rails te zetten. Het is mijn overtuiging dat een buurtvereniging meerwaarde geeft aan het welbevinden en belangen van bewoners. “Voor elkaar en met elkaar”, met dat in het achterhoofd gaat dat lukken.

Judit Loonen

Judit Loonen

Voorzitter

Ik ben Judit Loonen, geboren en opgegroeid in Overloon, na een omweg via Arnhem in Boxmeer komen te wonen in 2017, samen met mijn partner en (nu) 2 kinderen. Tijdens onze verbouwing in contact gekomen met een bestuurslid, in het gesprek werd aangegeven dat de buurtvereniging vroeger floreerde, maar ze erg knel zaten met een te beperkt aantal bestuursleden. Toen aangegeven dat ik wel eens wilde meekijken, ik was helemaal nieuw in Boxmeer en het leek me een goede manier om de buurt ook beter te leren kennen. Zo ben ik in het bestuur beland, op dit moment in de functie van voorzitter.

Vooral voor de kinderen zie ik de meerwaarde van de buurtvereniging: het ontmoeten van de mensen in je buurt, samen leuke dingen doen. In de jaren dat ik hier nu woon zie ik de buurt(vereniging) groeien, daarnaast lijkt de buurt ook te verjongen: dus we zetten nu ook meer en meer in op jeugdactiviteiten!

Ik ben grote voorstander van (kleine) laagdrempelige activiteiten, het hoeft niet altijd groots en meeslepend. De kleine contacten zijn soms meer waard dan grote groepen mensen bij elkaar. Ik wil dan ook iedereen aanmoedigen die leuke ideeën heeft, hoe klein ook!